Over JVB verzekeringen

Voor zelfstandigen en ondernemers

Het gespecialiseerde team begeleidt ondernemers en werkgevers volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal, afgestemd op jouw behoeften. Zo kan jij je focussen op wat voor jou belangrijk is: de opstart en de uitbouw van je zaak. Hij werkt op een menselijke manier.

Waarom kiezen voor JVB?

Omdat wij geloven in een dienstverlening die verder gaat dan alleen het afsluiten van een verzekering. Bij JVB staan we voor een persoonlijke aanpak, open communicatie en het opbouwen van vertrouwen op lange termijn.

Kortom, kiezen voor JVB betekent kiezen voor een partner die u begrijpt, naar u luistert en zich inzet voor uw succes op lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het beschermen van wat voor u het belangrijkst is.

Onafhankelijkheid

De steeds gunstige oplossing voor u en uw bedrijf

Duidelijke taal

Bij ons spreken we de taal die u begrijpt. Een eenvoudige communicatie zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Advies

Correct onderbouwd advies geven is de essentie van ons kantoor.

JVB staat je bij

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit! Met onze expertise en toewijding staan we klaar om jouw financiƫle welzijn te waarborgen, elke stap van de weg.

Bouwverzekeringen
Transportverzekeringen
Bedrijfsverzekeringen

Een vraag voor
onze experts?

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit!
JVB Verzekeringen BV
advies@jvbverzekeringen.be
+32 51 49 98 68
FSMA 115527A

Rijksweg 8
8870 Izegem
KBO 0656.896.965
Lid van BNI Rodenbach (Roeselare).

Solliciteer nu

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.