Verzekeringen voor de bouwsector

De Vlaming heeft een baksteen in de maag en dat geldt ook voor JVB verzekeringen. Ons team verdiept zich in verzekeringen voor de bouwsector, om jouw zaak te kunnen ondersteunen met gericht advies.

Met een persoonlijke, proactieve aanpak en open communicatie weet JVB verzekeringen zich te onderscheiden. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis over specifieke verzekeringen voor de bouwsector. Het laat ons toe om je doelgericht te adviseren en toekomstgericht samen te werken.

Kiezen voor JVB is kiezen voor een ervaren partner, die naar jou luistert en zich inzet voor je succes op de lange termijn. Neem dus snel contact op en ontdek hoe we jouw bouwbedrijf kunnen ondersteunen.

Waarom JVB

Onafhankelijk

JVB werkt onafhankelijk van alle grote spelers op de markt en kan daardoor steeds de meest gunstige oplossing voorstellen voor jouw bouwbedrijf.

Duidelijke taal

Wij spreken jouw taal. Onze jarenlange ervaring in de bouwsector zorgt ervoor dat we alle gevoeligheden en noden uit de sector perfect kennen.

Persoonlijk advies

Bij JVB is elke klant uniek. Je mag dus rekenen op persoonlijk en proactief advies, zodat we samen succes kunnen boeken op lange termijn.

Getuigenissen
van onze klanten

Goede bijstand als makelaar

Onze ABR polis voor het optrekken van ons nieuwe architectenkantoor in Izegem werd verzorgd door JVB verzekeringen. JVB heeft ons gedurende de werkperiode goed bijgestaan als makelaar en verleende persoonlijke bijstand bij een expertise.
Hannes VD,
Van Damme-Vandeputte Architecten

Wij zijn super tevreden!

Jonas, Shari en team … Wij zijn super tevreden. Vooral voor de weinige mails die we moeten sturen rond de vele vragen die we hebben. Kort op de bal, direct en to-the-point. De bergen die jullie hebben verzet voor Den Bouw France ben ik niet vergeten. Knap en uitmuntend werk. Blij dat jullie onze leverancier zijn!
Benny Buyse,
Den Bouw Realisaties

De samenwerking is top!

JVB Verzekeringen heeft ons begeleid in het vinden van een oplossing op maat, ook treden ze op als belangenverdediger in geval van schade maar ook in andere gevallen die een invloed kunnen hebben op onze verzekering situatie. Jaarlijks is er een samenkomst voorzien om de lopende verzekeringen aan te passen en/of te optimaliseren, steeds bereikbaar… kortom, de samenwerking is top!
Katrien Gydé,
VMC Construct

Een verzekeringsbedrijf met het hart op de juiste plaats!

Gemotiveerde mensen die er elke dag staan om ons te helpen en ondersteunen, een verzekeringsbedrijf met het hart op de juiste plaats en de expertise om hun beloftes waar te maken. Geen duiventil van personeel, maar vaste aanspreekpunten met kennis van zaken.
Maarten Desmyter,
Houtconstructie Desmyter

Voor mij is dit persoonlijk engagement verzekerd!

Ik dacht dat ik eigenlijk goed zat bij mijn vorige makelaar, het vertrouwen was groot. Ik kreeg een scherpe, eerlijke prijs, de maximum korting en goede service. Toch liet ik Jonas mijn verzekeringen eens doorlichten. 2 dagen later zat ik bij Jonas aan tafel waar hij mij trakteerde met 1300€ besparing op mijn verzekeringen bij dezelfde agentschappen. Ik heb meteen de hand geschud. Een belletje, mailtje met vragen of problemen? Je hebt meteen duidelijk en klare oplossingen. Voor mij is dit persoonlijk engagement verzekerd!
Kevin Duyvejonck,
Mosgigant

Reken op ons team van experts

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit! Met onze expertise en toewijding staan we klaar om jouw financiële welzijn te waarborgen, elke stap van de weg.

Een vraag voor
onze experts?

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit!
JVB Verzekeringen BV
advies@jvbverzekeringen.be
+32 51 49 98 68
FSMA 115527A

Rijksweg 8
8870 Izegem
KBO 0656.896.965
Lid van BNI Rodenbach (Roeselare).

Solliciteer nu

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.