Verzekeringen voor de transportsector

Het team van JVB verzekeringen heeft een verregaande kennis over de transportsector. Daardoor zijn wij de partner bij uitstek voor al je verzekeringen, zodat jij als ondernemer voluit kan focussen op het runnen van je zaak.

JVB gaat verder dan het gemiddelde verzekeringskantoor, door in te zetten op een persoonlijke aanpak en open communicatie. Op die manier gaan we samenwerkingen op de lange termijn aan. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring in de transportsector, waardoor we jouw noden perfect begrijpen.

Kiezen voor JVB is kiezen voor een ervaren partner, die naar jou luistert en zich inzet voor je succes op de lange termijn. Neem dus snel contact op en ontdek hoe we jouw transportbedrijf kunnen ondersteunen.

Waarom JVB

Onafhankelijk

Door onafhankelijk te werken, kunnen wij steeds de meest gunstige oplossing voor jouw transportbedrijf voorstellen.

Duidelijke taal

Wij spreken jouw taal. Onze jarenlange ervaring in de transportsector zorgt ervoor dat we alle specifieke noden perfect kennen.

Persoonlijk advies

Bij JVB combineren we een persoonlijke aanpak en deskundig advies, zodat jij steeds een aanspreekpunt hebt voor al je verzekeringsvragen.

Getuigenissen
van onze klanten

Tevreden van service en stipte opvolging!

Na veel geduld de overstap gemaakt naar JVB Verzekeringen om alle verzekeringen te groeperen bij één makelaar. Immens content van de service en stipte opvolging!
Lieven Crombez,
Transport Lieven Crombez

Proactieve aanpak!

We kozen voor JVB omwille van hun proactieve aanpak. We zitten namelijk regelmatig samen en werken samen om ook de statistiek onder controle te krijgen!
Andy Geleyn & Isabelle Dekeyzer,
Geleyn

Kennis van zaken, specialist in transportverzekeringen!

JVB Verzekeringen biedt sterke voorwaarden tegen de juiste premies. Ze kennen hun vak en zijn specialisten in transportverzekeringen.
Brecht Boucquez,
2B-Trans

Efficiënte follow-up

Sterke opvolging, vlot contact.
Dieter Reybrouck,
DTRS Transport

JVB, verzekeraar waar de klant zich thuis voelt!

Eén aanspreekpunt, snelle regeling en correcte regeling! Prijs is zéér belangrijk, maar nog belangrijker is de service bij een ongeval. Pas dan weet je of je een goeie verzekering hebt. Bij onenigheid moet de verzekeraar opkomen voor de klant en niet voor de maatschappij! En dat is wat JVB doet! Snel reageren, dossierkennis en altijd een vrolijke noot! De drie grootste kenmerken van JVB!
Lieven Maes,
L.Maes Vervoer

Mijn gevoel zit goed bij JVB

Jarenlang zaten wij bij onze toenmalige makelaar in volle vertrouwen, toch lieten we ons pakket eens doorlichten. Er bleken héél wat zaken die plots beter konden op vlak van prijzen, premies en voorwaarden. Een schadegeval van meer dan 2 jaar werd door JVB alsnog geregeld. Snelheid van reageren, rap een antwoord krijgen, kort op de bal, ... Mijn gevoel zit goed en de communicatie loopt vlot!
Xavier Vanhooren,
TVX Transport

Reken op ons team van experts

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit! Met onze expertise en toewijding staan we klaar om jouw financiële welzijn te waarborgen, elke stap van de weg.

Een vraag voor
onze experts?

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit!
JVB Verzekeringen BV
advies@jvbverzekeringen.be
+32 51 49 98 68
FSMA 115527A

Rijksweg 8
8870 Izegem
KBO 0656.896.965
Lid van BNI Rodenbach (Roeselare).

Solliciteer nu

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.