Voormalige kledingzaak Gentlemen nieuwe thuis voor ‘belevingskantoor’ van JVB Verzekeringen

02.11.2023

Het vroegere pand van kledingzaak Gentlemen langs de Rijksweg heeft een nieuwe invulling gekregen. Voortaan kan je er het verzekeringskantoor van Jonas en zijn partner Shari vinden. De bekende ceremoniewinkel Gentlemen huisde van begin jaren ’90 tot eind 2020 in het ruime gebouw langs de Rijksweg 8. Begin mei nam JVB Verzekeringen, dat ooit startte in de Hondekensmolenstraat, er zijn intrek.

Dicht bij klanten

“We zijn de voorbije vijf jaar enorm gegroeid en dus drong een nieuwe locatie zich op”, zegt zaakvoerder Jonas Van Biervliet, die samen met zijn vrouw Shari Galle het kantoor runt. “We hebben 4 medewerkers en het plan is om deze zomer nog een personeelslid aan te werven. Deze locatie is niet alleen goed bereikbaar en centraal gelegen, maar bevindt zich ook niet ver van heel wat bedrijfsklanten en serres. De glastuinbouw is een sector waar we ons steeds meer in specialiseren en dan is het fijn om in de nabijheid van je cliënteel te vertoeven. We zijn ook trots dat we heel wat Izegemse bedrijven verzekeren, zoals onze buren van AECars. Dat lokaal aspect is voor ons heel belangrijk.”

Belevingskantoor

JVB Verzekeringen beschikt nu over een ‘belevingskantoor’. “Daarmee bedoelen we dat er voldoende ruimte is voor onze medewerkers om hier in alle rust te werken, maar ook om onze klanten op een professionele manier te ontvangen”, zegt Jonas. “We hebben het pand het voorbije jaar helemaal gestript en gerenoveerd om er een moderne werkplek van te maken. Op die manier willen we komaf maken met het saaie imago dat toch nog wat aan onze sector kleeft. Willen we nog verder groeien kunnen we in de toekomst ook de bovenverdieping inpalmen.”

Uit HLN 09-05-22 | Foto’s © vdi

Een vraag voor
onze experts?

Vertrouw op ons team van toegewijde experts om jouw bescherming op te bouwen en te versterken. We staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de beste verzekeringsoplossingen te bieden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit!
JVB Verzekeringen BV
advies@jvbverzekeringen.be
+32 51 49 98 68
FSMA 115527A

Rijksweg 8
8870 Izegem
KBO 0656.896.965
Lid van BNI Rodenbach (Roeselare).

Solliciteer nu

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.